3 body z Čechovic

04.04.2016 15:06

Zápis o utkání:

https://is.fotbal.cz/souteze/detail-souteze.aspx?req=3cb734af-bb25-4ff8-a880-7468f7cf20ea


TJ Sokol Čechovice - TJ Sigma Lutín 1:2 (0:1) Branky: Skoumal M. 2


Sestav Lutín: Nejezchleb - Šnejdar, Korenný J. (Pluháček), Bokůvka, Gallik - Rec (Körner), Vymazal, Skopalík, Skoumal M. - Los, Wanke (Bartl)

Připraven: Skoumal T.

V prvním jarním mistrovském utkání jsme zavítali na hřiště Čechovic. V první polovině zápasu jsme měli územní převahu, avšak podařilo se nám vstřelit pouze jednu branku, to v 22. minutě Skoumalovu střelu tečoval domácí hráč. 0:1. V druhém poločasu jsme nepředváděli již tak dobrý výkon a domácí Čechovice nám byli vyrovnaným soupeřem. Avšak v 61. minutě po breaku Wanke z levé strany nádherně nacentroval a Skoumal M. nedal domácímu brankaři šanci. 0:2. Nedlouho poté, v 66. minutě se domácím podařilo snížit,  po rychlém breaku se domácí útočník dostal až před Nejezchleba a nekompromisně jej propálil. 1:2. Po obdržené brance jsme značně znervozněli a zejména vinou nepřesných odkopů jsme se dostávali pod tlak. Domácí hrozili zejména ze standartních situací, které ovšem řešil Nejezchleb v naší brance. Na druhé straně se neujali dvě velmi dobře kopnuté standartky z dílny Tomáše Lose a tak jsme, i když kostrbatě dokráčeli ke třem bodům z venkovního hřiště. Na zápas dorazila početná enkláva našich příznivců, utkání přihlíželo bez mála 250 diváků.


Hodnocení z webových stránek soupeře:

https://www.fotbalcechovice.cz/cz/m/aktuality/clanek/sokol-cechovice-sigma-lutin-1-2-0-1/


Hodnocení trenéra Čechovic Evžena Kučery (Prostějovský Večerník):

Jsme maximálně spokojený s bojovností i nasazením a jsem na kluky hrdý. Odehráli velice kvalitní utkání a podle mě si zasloužili minimálně remízu. Bohužel jsme ale o gól prohráli, o čemž rozhodla trojice Nejezchleb, Skopalík , Los. Tyto kluky mám rád, něco jsme spolu prožili, ale teď už to jsou soupeři. Před zápasem jsem měl obavy, věděl jsem ale, že proti silným mužstvům jsme schopni odehrát dobré utkání a problémy máme spíše s těmi slabšími. Náš jediný gól dal Kolečkář, když Jahl prošel u lajny přes tři hráče, předal Chmelíkovi a Bořa našel fanu samotného před brankářem. Doufám, že tento výkon kluky povzbudí a vezmou si z něj ponaučení, při troše štěstí jsme mohli bodovat.


Hodnoceni trenéra Lutína p. Lubomíra Skopalíka:
Dnešní utkání nám mnoho ukázalo. Co jsme si před utkáním řekli, tak nám vůbec nešlo a to hlavně, protože hráči byi zbytečně nervózní. Musím podotknout, že některé jsem od přípravných zápasů vůbec nepoznával. Snad v prvním poločase jsme ještě trochu hráli, ale v druhém se nám již nic nedařilo. Za zmínku jen stojí standartní kopy Tomáše Lose, které vždy těsně míjeli branku. Je ale důležité, že jsme zvítězili a že někteří z chybějících hráčů se již uzdraví a před zápasem s Lipovou  budou k dispozici.