7 kulí jako v Sarajevu

21.08.2017 18:04

TJ Sigma Lutín – FC Hněvotín      7:0 (5:0)               branky: Skopalík, Vymazal, Šoupal 2, Los 2, Rec

 

Sestava:

Nejezchleb – Gallik, Skopalík, Chrást (Körner), Skoumal – Brázdil (Hamy), Schön, Vymazal (Rec), Šlajs (Pavlík) – Los, Šoupal (Volf)

 

Zápis o utkání:

https://is.fotbal.cz/zapasy/zapis-o-utkani-report.aspx?zapas=6d487c1c-547d-420d-a4ec-751827103546&zapis=1&noprint=1&btnprint=1&.htm

 

Fotogalerie ze zápasu: lutinak.rajce.idnes.cz/Lutin_-_Hnevotin/

 

Komentář našeho trenéra Lubomíra Keluce:

Ve třetím kole jsme na našem trávníku přivítali sousední Hněvotín. Každé derby utkání nemá nikdy favorita, ale my jsme hráli doma a chtěli zvítězit. Před utkáním jsem klukům řekl, že pokud se nám povedou dát rychle dvě branky, tak to bude velmi dobré pro další průběh utkání. Kluci do utkání vstoupili fantasticky a do 30. minuty rozhodli celý zápas. Kombinace v prvním poločase byla chvílemi taková kostrbatá, zato počet vstřelených branek a brankových možností byl nadstandardní. Druhý poločas byla škoda, že i přes vstřelené branky, jsme ještě nevyužili další tři 100% šance. Soupeř nastřelil tyč po naší hrubé chybě jinak za celých 90 minut neohrozil branku. Mužstvo musím velmi pochválit, hráli jsme přesně to co jsme chtěli a na hřišti bylo jen naše družstvo. Výsledek odpovídá přesně o tom, co se dělo na hřišti. Musím poděkovat i divákům, kterých přišlo se podívat docela hodně a podpořit kluky ve výborném výkonu.