Další prohra :(

02.06.2014 12:17

Doloplazy – Lutín      3:2 (0:2)    Branky: Pavelka, Svoboda

Sestava: Skoumal – Gallik, Korenný J., Chrást, Šlosar (Korenný M.) – Rec, Huňka, Körner (Marek), Svoboda, Pavelka – Blechta

Připraven: Mačák

                                V prvním poločase jsme byli domácím více než vyrovnaným soupeřem. Domácí se nedostali do žádné vyložené příležitosti, naopak my jsme dobře bránili a podnikali protiútoky. Nejprve Ondra Pavelka otevřel účet utkání, druhou branku vstřelil Svoboda po akci Huňky a Körnera.  Neštěstím pro nás bylo zranění Körnera, který se sice vzpamatoval z ostrého zákroku domácího útočníka, ale o chvíli později odstoupil pro svalové zranění.

                V druhém poločase nastoupili domácí na svou „oblíbenou branku“, Lutín bez  Kernyho nedokázal podržet míč a domácí dlouhými nakopávanými míči zle zatápěli Lutínské obraně. Nicméně domácí se dostali pouze do jedné vážné příležitosti, když jeden ze stoperů uklouzl a šli sami na brankaře, situaci nicméně vyřešil dobrým zákrokem Skoumal. Když už to vypadalo, že domácí nebudou schopni dát branku, tak se jim z nenápadné akce podařilo snížit. Doloplazy pokračovaly v tlaku, i tak však nic nenasvědčovalo, že by mohl Lutín odjet s prázdnou. Zlý sen se stal skutečností v 88. minutě, kdy si domácí útočník naběhl na roh a krásným gólem srovnal. Naneštěstí pro nás to nebylo vše, v 93. minutě domácí po dalším rohu rozhodli o tom, že 3 body zůstanou doma. V utkání nebyl k vidění příliš pohledný fotbal s převládajícími nákopy, na kterém se podepsal i nepříliš kvalitní trávník. Lutínští potvrdili, že závěry utkání jim v poslední době nevycházejí, z posledních 4 zápasů prohráli již třetí, v kterém vedli a který se zdál být pod kontrolou.