Drtivá výhra s Týncem

07.04.2014 14:37

Lutín – Velký Týnec 7:0 (4:0) Branky: Körner 3, Bartl 2, Blechta, Pavelka

 

Sestava: Skoumal – Gallik, Bokůvka, Korenný J. Chrást (Korenný M.) – Rec, Körner, Huňka, Marek (Pavelka) – Blechta, Bartl (Šlosar)

Připraven: Mačák

 

 

                První jarní mistrovský zápas sehráli naši muži na domácím trávníku s Velkým Týncem. Hosté přijeli se značně obměněným a omlazeným kádrem. Začátek zápasu byl poměrně vyrovnaný. Slibné šance byly na obou stranách. Bartl v souboji jeden na jednoho byl ve vápně přidržen, nařízenou penaltu bezpečně proměnil Blechta. Další branka padla po akci z pravé strany, ve skrumáži před brankou se nejlépe zorientoval Bartl a skóroval. Třetí branku přidal Körner po pěkné individuelní akci. Hosté hrozili zejména ze standardních situací a brejků po ztrátě míče našich hráčů, branku se jim však vstřelit nepodařilo. Tečkou za prvním poločasem byla další penalta, kterou po faulu na Gallika proměnil Mira Bartl.

                Pátou branku přidal hned na začátku druhého poločasu Körner. Hosté dál v obranné fázi příliš nestíhali. Lutínské šance se kupily. Hostující golman vychytal nejprve Blechtu a posléze i Körnera, který zakončoval Gallikovu akci. Na 6:0 zvyšoval Ondra Pavelka, to když u lajny vymíchal dva obránce, z ostrého úhlu vystřelil a brankář si míč srazil do sítě. Na konečných 7:0 zvyšoval opět Körner po další hezké kombinační akci Blechty a Gallika. Svou třetí brankou završil hattrick. Skórovat nakonec mohli i hosté, ale dvěma skvělými zákroky je vychytal Skoumal.