Reparát na jedničku

05.05.2014 15:00

Lutín – Červenka 6:0 (3:0) Branky: Blechta 2, Bokůvka 2, Körner, Marek

 

Sestava: Skoumal – Gallik, Bokůvka, Korenný J., Chrást (Šlosar) – Rec, Huňka, Körner (Marek), Pavelka – Bartl (Svoboda), Blechta

 

Připraveni: Mačák, Korenný M.

 

        Po propadáku v Maletíně jsme navázali na úspěšná vystoupení na domácím trávníku a bez problému jsme si poradili s poslední Červenkou. Hosté dokázali vzdorovat pouze v úvodní půlhodině, kdy Lutín nehrál příliš dobře. Červenka dokonce trefila po dalekonosné střele břevno, to bylo však od ní všechno. První branku vstřelil po pěkné akci Bartla s Gallikem Blechta. Druhá branka na sebe nenechala dlouho čekat, v souboji na půli hřiště uspěl Blechta, předal míč Körnerovi, který se individuelně prosadil a zvýšil na 2:0. Za chvíli už to bylo 3:0, to když Bokůvka krásně nacentroval a Blechta trefil hlavou pod břevno. Za stejného stavu se šlo do kabin.

                Druhý poločas se nesl ve stejném duchu, hosté se snažili bojovat, avšak na domácí, kteří v pohodě utkání kontrolovali, to nestačilo. Čtvrtou branku vsítil Bokůvka, který si u zadní tyče naběhl na Recův roh. Další branku se podařilo vstřelit Körnerovi, ta však nebyla pro útočný faul uznána. Následně vystřelil nepovedeně Peťa Marek, hostující brankář však střelu podcenil a ta skončila v brance. Účet utkání uzavřel opět Bokůvka, který opět po Recově rohu skóroval pro změnu na bližší tyči.