Určice si odvezli tři body

18.10.2016 14:54

TJ Sigma Lutín - TJ Sokol Určice 1:2 (1:0) branka: Volf

 

sestava: Nejezchleb - Pluháček, Bokůvka, Körner, Korenný J. - Hamy, Vymazal, Rec, Wanke - Volf, Los

Připraveni: Gallik, Pavlík, Korenný M., Brhel

 

Zápis o utkání:
is.fotbal.cz/zapasy/zapis-o-utkani-report.aspx?zapas=88290695-8184-4047-8cf0-9c34653c1854&zapis=1&noprint=1&btnprint=1&.htm

 

Hodnocení trenéra Lutína Lubomíra Keluce ml.:

Už před utkáním jsem hráče upozorňoval, že Určice budou běhat a pokud jim dáme šanci, tak budou i kombinovat, bohužel jsem si to asi řekl jen pro sebe, protože jsme byli v prvním poločasu Určicím jen tréninkovým partnerem. Mužstvo Určic bylo všude dříve, fotbal je bavil a také jim nahrálo, že po naší fatální chybě se ujali brzy vedení. První poločas v podstatě odehráli na naší polovině, ale již další 100% šanci si nevytvořili, jen tři střeli nad branku a dvě mimo tyče. My se zmohli, tak na jednu 100% šanci a dva centry mimo bránu. V prvním poločase jsme předváděli výkon, který je na krajský přebor neakceptovatelný, dokonce bych ho nazval až trapný. Do kabin se šlo za oprávněného výsledku 0:1 pro Určice.
O poločasové přestávce bylo v kabině hodně dusno a upozornil jsem kluky, že to co předvádíme je neakceptovatelné a že druhý poločas musí být radikálně jiný. Kluci moje slova pochopili a hned při nástupu jsme měli 100% šanci, kterou jsme nekvalitně zakončili. Druhý poločas byl tentokrát v naší režii a jen naší nekvalitou v zakončení jsme si utkání prohráli sami, myslím že čtyři 100% šance musí stačit !
Hosté se zmohli v druhém poločase na jeden trestný kop, jeden roh a jeden brejk, kdy místo přerušení na polovině si ještě dáme vlastní branku, proto utkání skončilo vítězstvím Určic. Myslím,že těch hrubých chyb je až moc a hráči jsou na sebe moc hodní. Herně jsme nikdy celé utkání nepropadli, ale v zodpovědnosti k mužstvu máme obrovské nedostatky. Kritika za neproměňování šancí je na místě, a už konečně hráči musí pochopit, že když něco podcení,tak se jim to vymstí.Tedˇse ukáže jakou máme mentalitu a koho kritika posílí a obráceně.Jinak v utkání s Určicemi byli rozhodčí velmi dobří.