Utrpěli jsme výhru

04.11.2014 16:13

Lutín - Doloplazy 2:0 (0:0) Branky: Bartl, Wanke

 

Sestava: Brhel - Gallik, Bokůvka, Chrást, Marek - Wanke (Šlosar), Rec, Körner (Šlosar), Pavelka - Bartl (Šenkeřík), Hamy

 

Připraven: Dvořák

 

    Po dobrém výkonu v Haňovicích nás čekal soupeř z Doloplaz, který se nacházel v těsném závěsu za námi. Hrálo se na těžkém terénu, který dělal problémy oběma mužstvům. Domácí Lutín nechytl od samého počátku tempo, působil ospalým dojmem. I přesto se dokázal dostat do slibných šancí. Nejvíc hostů zatrnulo, když Bokůvka orazítkoval hlavou břevno. Po čtvrt hodině hry musekl kvůli svalovému zranění odstoupit Körner, což ještě více poznamenalo hru Lutínských. Hosté byli důraznější, všude byly dřív, Lutín však držel nad vodou velmi dobrý výkon jinak jindy rezervního brankaře Brhela. Doloplazy těžili zejména z mnoha rohových kopů. Branka nepadla jen díky Brhelovi a neschopnosti hostujících playerů zakončit. Když se neujal ani únik Gallika po straně, šlo se do šaten bez branek. 

V poločase byla v domáci kabině bouřka, trenér Blechta po právu nebyl spokojen. Změnu to však nepřineslo, bylo spíše hůř. Hosté Lutínské od začátku přitlačili, kopali jeden rohový kop za druhým. Domácí tým, jeden hráč vedle druhého, nebyli schopni kloudného odkopu, na tož tak kloudné přihrávky. Nebylo otázkou jestli, ale kdy se hosté dostanou do vedení. Paradoxně udeřilo na druhé straně. Riskantní rozehrávku brankaře Doloplaz vystihl Bartl a v samostatném úniku se nezmílil. Pro hosty to byla rána do vazu, jejich tlak však nepolevil, vyrovnání viselo ve vzduchu po střele, kterou dobře vyrazil Brhel, míč se pohupoval po brankové čáře, zasáhnout stihl Wanke. Kdyby někdo vedl statistiku rohů, které kopali hosté, jistě by dopočítal zajímavého čísla (odhadem půl druhé desítky), Brhel v bráně však hrdinně odolával. Lutín i přes pokračující katastrofální výkon, vstřelil druhou branku, samostný únik proměnil Wanke. Pro hosty byl výsledek až příliš krutý, podobné zápasy se čas od času odehrají.

 

Tabulka s ostatními výsledky je na odkazu níže:

 

https://vysledky.lidovky.cz/soutez.php?id_soutez=8795

 

Příští zápas předehrávámě první jarní kolo  na našem hřišti se Slavonínem v neděli 9.11 13:30