Vítězství hned v první zkoušce

22.07.2012 22:33

 

Po týdnu treninků se hráči TJ Sigmy Lutín vydali otestovat, jak jsou na tom po krátké pauze, na hřiště Jesence. V kombinované sestavě, doplněné o odchovance Skoumala i Skopalíka, si hned na úvod připravy připsali skalp loňského účastníka I. A třídy . Po celé utkání vesměs diktovala Sigma tempo hry, Jesenec jen trpělivě bránil a do útočných akcí se moc nedostával. 

 

Jesenec - TJ Sigma Lutín   1:2 

 

Sestava : Skoumal (Mačák, Brhel ) - Gallik, Chrást, Huňka, Korenný J. (Korenný M.) - Svoboda ( Tököly ) , Körner, Skopalík, Skoumal - Wanke ( Vejmola ), Rec ( Danyi )

 

V prvním poločase měli lutínští několik slibných akcí, ale v koncovce se jim moc nevedlo, krátká posezonní pauza se nejspíše projevila. A tak udeřili domácí. Po sporném faulu na hranici vápna, se prosadil z následného přímého kopu domácí hráč a poslal Jesenec do vedení 1:0 . Lutínští i nadále kombinovali, šanci na vyrovnání měl Skoumal.Odměnou jim byla branka v 40. minutě. Skopalík vyslal do brejku Wankeho, ten sice neprostřelil brankaře, ale odražený míč už Skopalík do prázdné branky dostal 1:1

Druhý poločas pokračoval stále v režii hostujicího mužstva. I v pozměněné sestavě měli více míč na kopačkách a kdyby proměnili jen polovinu šancí, mohli si připsat výraznější vítězství. Jen namátkou-  Danyi nastřelil břevno, Rec prováhal několik možností k zakončení uvnitř pokutového území, slibné přímé kopy z hranice vápna, v podání Skoumala, Skopalíka, Výmoly či opět Rece, se neujaly a tak zůstalo jen u gólu z 70. minuty, kdy Výmola ideálně našel Skopalíka, ten si poradil jak se stoperem, tak i brankařem a upravil na konečných 1:2 pro Lutín . Domácí hrozili jen ze střel z větší vzdálenosti, ale bez žádného většího úspěchu.

 

Další přípravné utkání je na programu ve středu 18.7. v 18h na hřišti TJ Sigmy Lutín, kde přivítáme celek Drahanovic.