Ze Zábřehu bez bodu

15.08.2016 15:53

SK Sulko Zábřeh – TJ Sigma Lutín 2:1 (1:1) branka: Wanke

Nejezchleb – Rec (Korenný J.), Bokůvka, Chrást, Gallik – Wanke (Pluháček), Skopalík, Skoumal M., Hamy (Pavelka) – Los, Volf

Připraveni: Pavlík, Körner, Brhel

Zápis o utkání: https://is.fotbal.cz/zapasy/zapis-o-utkani-report.aspx?zapas=1371ad1b-6285-451d-8872-990b6ae4352b&zapis=1&noprint=1&btnprint=1&.htm

Hodncoení ze strany soupeře:

https://sumpersky.denik.cz/fotbal_region/fotbalove-sulko-opet-za-tri-body-doma-porazilo-lutin-20160814.html

 
Hodnocení z našeho pohledu:
 

V neděli jsme zajížděli na hřiště nedávno ještě třetiligového Zábřehu. V krásném areálu s exkluzivním trávníkem jsme se utkali s velmi mladým a běhavým soupeřem. Domácí na nás v první čtvrthodině vletěli, tlak vyústil ve vedoucí branku, v 17. minutě po dlouhém nákopu a prodloužení míče hlavou se za naši obranu dostal domácí útočník, kterého v samostatném úniku srazil brankař Nejezchleb. Domácí se z penalty nemýlili. 1:0. Hned po rozehrání jsme sehráli pohlednou akci, od stoperů přihrávkami po zemi až po Wankeho v samostatném úniku. 1:1. Domácí výběr od té chvíle začal praktikovat hru dlouhých nákopů, které buď končily v autu nebo u Nejezchleba. Naopak lutínských bylo plně hřiště, dobře jsme kombinovali, sbírali odražené míče. Z mnoha slibně se rozvíjejících akcí jsme však nedokázali vytěžit nic. Hrál se ovšem bojovný a běhavý fotbal, soupeři si zadarmo nic nedarovali. Do kabin se tak šlo za nerozhodnutého stavu.     

Do druhého poločasu jsme nevstoupili vůbec dobře, místo abychom navázali na druhou polovinu prvního poločasu, tak jsme začali ztrácet jednoduché míče, kombinace úplně odešla, rovněž všechny odražené míče končily na kopačkách domácích. V 57. minutě si s míčem u nohy domácí útočník vletěl přes tři hráče do našeho pokutového území a překonal Nejezchleba. 2:1. Zbytek zápasu se nesl v tlaku domácích, kteří měli nespočet rohů a standartních situací, kdežto my jsme za celý poločas neohrozili branku. Při troše štěstí jsme mohli uhrát bod, avšak za ustrašený výkon v druhém poločase jsme si ho pravděpodobně nezasloužili. Ve středu hrajeme čtvrtfinále hanáckého poháru na hřišti Červenky a v neděli nás čeká na domácím trávníku Šternberk.

Hodnocení trenéra Lubomíra Keluce ml.:

Do utkání jsme vstoupili aktivně a dodržovali jsme taktické věci co jsme si řekli v šatně. Musíme mít střed hřiště a odražené míče, to se nám celý poločas velmi dobře dařilo i když šel soupeř do vedení po naší hrubé chybě. Na domácí vedení jsme rychle odpověděli vyrovnávací brankou a pak následně jsme byli lepším mužstvem až do poločasu. V poločasové přestávce jsme si řekli, že musíme hrát pořád stejně, ale to se bohužel nepodařilo a znovu jsme inkasovali velmi laciný gól. Bylo i vidět, že Zábřeh nás začíná převyšovat v důrazu a posledních 25 minut jsme již ani nepodrželi míč. Nevytvářeli jsme si vůbec gólové šance.
Byli jsme možná vyrovnaným soupeřem mužstvu, které chce hrát na špici tabulky,ale na možná se nehraje. Zábřeh dal dvě branky a proto i zvítězil.