1. přátelské utkání skončilo prohrou

16.07.2011 16:30

Jesenec – Lutín 2:1 (1:1) Branka: Bokůvka

Sestava:

Brankař: Skoumal

Obrana: Svoboda. Blechta. Bokůvka , Švéda

Záloha: Korner, Huňka, Chrást, Galik

Útok: Wanke, Šenkeřík

Náhradník: Danyi

Trenéři: Skopalik, Hejtman

 

K prvnímu přátelskému utkání zajížděli  Lutínští fotbalisté do Dzbelu u Prostějova, kde se utkaly s celkem z 1.A třídy Jesencem.

 

Utkání začalo pro naše hráče výborně v 8 minutě  po zblokované střela následoval rohový kop, který zahrával stoper Dušan Blechta   a velmi přesně našel Petra bokůvku, který nadhernou ránou poslal naše mužstvo do vedení.

 

Hostující borci se pak dostaly ještě do jednoho náznaku šance, ale v poslední chvilí si novic   v naší sestavě Petr Wanke šlápnul na míč a bylo po šanci.

 

Ve 24. minutě přišlo vyrovnání na 1:1

V akci byl opět náš stoper Dušan Blechta, kterému při snaze zpracovat dlouhý míč mířící za naši obranu přeskočil nohu a na Tomáše Skoumala v naší uháněli tak 2 domácí hráči  pro které nebyl problém solový únik dokončit 1:1

 

V 2. pološase  utkaní nebylo přiliš atraktivní na hračích obou celku bylo vidět že se jedná o 1. zápas přípravy.

 

Náš celek si vypracoval Ondřejem Gallikem vyloženou příležitost, jenže Ondra jakoby se zalekl že může dát branku sám před brankářem neuspěl ani v pádu z dorážky.

Asi také proto, že neproměnil tak velikou šanci tak s poděkováním a ze slovy že je to hrozné číslo  hodil dres s číslem 10 po zraněn útočníkovi Mirovi Bartlovi, který utkaní sledoval.

 

Bohužel v 80 minutě se potvrdilo pravidlo nedáš dostaneš.

 

Domácí zahrávali trestný kop který byl zahrán s milimetrovou peřestí a skončil za zády tomáše Skoumala. Domácí se tak mohly radovat s vítězství 2:1