5 branek v síti Medlova

09.10.2017 19:17

TJ Sigma Lutín – Medlov              5:0 (1:0)              

 

Branky: Skoumal M., Brázdil P., Körner, Vymazal, Šoupal

Sestava: Běhalík O. (Nejezchleb) – Skoumal M. (Pavelka), Chrást, Skopalík, Gallik – Körner, Vymazal (Rec), Brázdil, Šoupal – Los (Rojka), Volf (Schön)

Připraveni: Bokůvka, Šlajs

 

Zápis o utkání:

https://is.fotbal.cz/zapasy/zapis-o-utkani-report.aspx?zapas=646e9d7f-07f5-4419-8347-0ac1d8e07d0b&zapis=1&noprint=1&btnprint=1&.htm

 

Komentář našeho trenéra Lubomíra Keluce ml.:

V předposledním domácím utkání podzimní části jsme přivítali mužstvo Medlova. Od úvodního hvizdu se hrál otevřený fotbal, kdy jsme to byli my, kdo byl silnější na míči a velmi dobře kombinoval. Je jen škoda, že nepadlo více branek, protože šance na to byli a proto skončil poločas jen 1:0. Vstup do druhého poločasu měl lepší Medlov, kdy si vytvořil v utkání svoji jedinou 100% šanci. Paradoxně nás to nabudilo a během 15 minut jsme utkání rozhodli třemi brankami. Utkání bylo velice kvalitní, jak po rychlostní stránce, tak i po technické. Kluci odvedli vynikající výkon a nelze jim cokoliv vyčíst. Pochválil bych i mužstvo Medlova, protože byli prvním mužstvem, které chtělo s námi hrát fotbal. Za odvedený výkon mohu hráče jen chválit. Výkon odpovídal mým představám a věřím, že i představám fanoušků.