Bělotín odjel s prázdnou

25.04.2016 14:45


TJ Sigma Lutín - TJ Sokol Bělotín 5:2 (4:0) Branky: Los 3, Vymazal, Skopalík


Sestava: Nejezchleb - Gallik (Šnejdar), Bokůvka, Skopalík, Korenný J. - Skoumal M., Vymazal (Rec), Körner, Pluháček (Škoda) - Wanke    (Bartl), Los

Připraven: Mačák


Zápis o utkání: https://is.fotbal.cz/souteze/detail-souteze.aspx?req=3cb734af-bb25-4ff8-a880-7468f7cf20ea


V chladném nedělním odpoledni přijelo na naše hřiště 4. mužstvo tabulky Bělotín. I přes chladné počasí dorazila na fotbal velmi slušná návštěva, která se nestačila divit už po prvních 5. minutách hry,kdy jsme vedli 2:0. Nejprve po centru Skoumala hned ve 2. minutě Los z voleje trefil šibenici hostující branky. Hned za 3 minuty skoroval znovu Los, který za pomoci značného větru kopl míč přímo z rohu do brány, kam zapadl za tyč. To s hostujícím týmem značně zamávalo, a domácí se silným větrem v zádech nepouštěli soupeře na vlastní polovinu. Lutín svou převahu dokázal přetavit v další branku až v 30. minutě, kdy po rohu Lose trefil hlavou Skopalík 3:0. Za další dvě minuty už to bylo 4:0, po pěkné kombinaci se tváří v tvář golmanovi prosadil Jirka Vymazal. S hosty to v tu chvíli nevypadalo vůbec dobře. Lutín měl nadále převahu, ale nepřesnými finálními přihrávkami a špatným zakončením se o další branky do poločasu připravil.

Nástup do 2. poločasu byl opět bleskový. Po další pěkné kombinaci pronikal Gallik do vápna, kde byl evidentně podražen. Nařízenou penaltu bez problému proměnil Los a zkompletoval tím hatrick.

Od té doby domácí polevili a Bělotín s větrem v zádech se začal dostávat více do hry. Odměnou mu byla vstřelená branka, to když hostující útočník nechytatelně trefil šibenici Nejezchlebovi branky. Hosté to i přes nepříznivé skore nezabalili a sympaticky se snažili  o aktivní hru. Hosté vstřelili i druhou branku. Za faul v pokutovém území proměnil nařízenou penaltu se stěstím Ronec. V závěru došlo ke zbytečnému vyhrocení zápasu, kdy docházelo k nevybíravým faulům na obou stranách.

Celkově jsme podali velmi dobrý výkon, příště nás čeká ranní utkání s Opatovicemi-Všechovicemi

1.5. 10:00. Opatovice-Všechovice vs. Lutín


Hodnocení trenéra Lutína:

Hráče jsem upozorňoval, že Bělotín již tři utkání po sobě prohrál a že to nebude snadné. Od začátku však bylo zřejmé, kdo má v tomto zápase větší motivaci vyhrát. Hráči se po rychlých brankách uklidnili a po celý první poločas hráli dobře, když hosté  se myslím ani nedostali na dostřel naší branky. Ve druhé půli jsme rychle vstřelili pátý gól a zhruba od té chvíle jsme nechali Bělotín hru vyrovnat. Hlavně střed hřiště jsme již neměli tak jako v první půli. Hosté částečně odvrátili hrozivý výsledek, ale my se již nyní díváme na pro nás velmi těžké utkání v Opatovicích, které je pro nás velmi důležité do dalších bojů o prvenství ve skupině.