Boj o první místo jsme zvládli

02.10.2017 21:55

TJ Sigma Lutín – 1. HFK Olomouc B                         1:0          Branky: Los

 

Sestava: Nejezchleb – Gallik, Chrást, Skopalík, Pavelka (Skoumal) – Schön (Volf), Vymazal, Rec, Brázdil (Körner) – Los, Šlajs (Šoupal)

Připraveni: Bokůvka, Běhalík O.

 

Zápis o utkání:

https://is.fotbal.cz/zapasy/zapis-o-utkani-report.aspx?zapas=895244a6-ad06-4360-8a1c-d61a73e6e80a&zapis=1&noprint=1&btnprint=1&.htm

 

Komentář našeho trenéra Lubomíra Keluce ml.:

V 9.kole jsme na domácím hřišti přivítali rezervu HFK Olomouc. Jednalo se o utkání prvního a druhého celku tabulky. Od úvodních minut se hrál běhavý fotbal s minimem kombinace, spíše to byl boj mezi vápny. Rozhodující moment utkání byl v 38. minutě - nedisciplinovanost hostujícího hráče. Od tohoto okamžiku se soupeř stáhl do bloku a snažil se o brejkové situace. O poločasové pauze jsem kluky upozorňoval na to, že musíme hrát trpělivě a že určitě nějaké šance si vytvoříme. Ve druhém poločase se hrálo jen na jednu branku, ale díky velmi dobrému pohybu nás rezerva HFK nepouštěla do vážnějších šancí. Za celý druhý poločas jsme si vytvořili jen tři a nakonec ta poslední byla gólová, která ale stála za to. Musím kluky pochválit za vynikající přístup k utkání. Rád bych také vyzvedl výkon HFK, že i v deseti pořád byli nebezpeční a všech rozhodčích. V utkání jsme si zasloužili vyhrát a potěšit tak velmi dobrou diváckou návštěvu. Výsledek odpovídá dění na hřišti.