Domácí zkrat

19.08.2013 16:38

Lutín – Babice 3:3 (2:0) Branky: Bartl 2, Chrást

 

Sestava: Skoumal - Gallik, Huňka, Chrást, Bokůvka - Marek (Vymazal L.), Korner, Šlosar (Korenný J.), Rec - Blechta, Bartl (Korenný M.)

 

Připraven: Mačák

 

V neděli jsme na našem hřišti přivítali Babice. Hosté, posilnění výhrou z minulého kola začali dobře. Lutín naopak stejně jako v minulé kole se rozbíhal jen velmi pomalu, hrál neorganizovaně a kazil velké množství přihrávek. Hosté stejně jako minule Zvole nedokázali ze svého úvodního tlaku nic vymyslet. A tak se nastartoval Lutín. Začal lépe kombinovat a ve zbytku poločasu bylo na hřišti pouze jediné mužstvo. Hosté byli všude pozdě, Lutín měl řadu šancí. První branka padla po dobře provedém presingu a následné chybě v rozehrávce skóroval chytře dloubákem Bartl. Druhou branku vsítil hlavou Chrást po Recově standardní situaci.

V poločase musel pro zranění střídat Šlosar, tím musela být přeskupena záložní řada. Po prvním poločase nic nenaznačovalo tomu, že by hosté mohli klást nějaký odpor. Hned v první minutě Bokůvka sám na malém vápně nedokázal zakončit. Lutín od té doby začal hrát alibisticky, bez důrazu, hosté se logicky zvedli a začali dominovat. Dlouho se však nedostali k ohrožení Skoumalovi brány. Nakonec ale udeřilo, po dobré kombinační akci zakončoval hostující hráč prakticky do prázdné brány. S Lutínem to v tu chvíli začalo vypadat špatně. V nejlepší možný okamžik utekl po pravé straně Korenný Jirka, naservíroval před bránu a pro Bartla nebyl problém doklepnout do sítě.

Lutín ovšem dál pokračoval ve špatném výkonu v druhém poločase, hosté měli častěji míč na kopačkách, jednoduchými nákopy za obranu dělali domácím obrovské problémy. Po zbytečném faulu na hranici šestnáctky se hostující hráč trefil výstavně do šibenice Skoumalovi branky a o drama bylo znovu postaráno. Lutínský zmar dovršil vlastní brankou Gallik. Lutín se s Babicemi rozešel smírně. Nutno říci, že Lutín si za výkon v druhém poločase rozhodně nezasloužil vyhrát. Na druhou stranu tak nutno říct, že hosté si žádnou jinou šanci nevytvořili a vytěžili z naprostého minima naprosté maximum. Hráči Lutína přistoupili k druhému poločasu opravdu trestuhodně a neomluvitelně, doufejme, že v příštích zápasech se takovýmto zkratům vyhneme.