Leč to dlouho vypadalo na nerozhodný výsledek, Lutín nakonec ve Slavoníně utpěl porážku 3:0

09.10.2011 23:13

Slavonín – Lutín  3:0 (0:0)

 

Sestava: Skoumal – Šnejdar, Bokůvka, Chrást, Korenný - Gallik,Körner,Wanke,Švéda(Kachtík) –Bartl(Vejmola), Blechta.

 

Začátek utkání byl neurovnaný

První velká šance přišla až ve 20. minutě kdy utekl Bartl narazil si s Wankem. Kterému míč vzápětí vrátil Petr vystřelil  na branku a brankář domácích vyrazil na roh.36. minuta Bartl utekl a pěkně vystřelil po zemi k tyči, jenže ke smůle hostí tam byl brankář včas  a vyrazil jeho střelu na roh.

44. minuta  střílený centr Gallika proletěl celým pokutovým územím až ke Korennému, který střílel opět k tyči, ale brankář byl opět na místě a míč vyrazil na rohový kop.I díky domácímu brankáři se šlo do kabin na poločasovou přestávku  za nerozhodného stavu 0:0.

Do druhé půle vstoupily o něco málo aktivněji domácí ale i přesto dlouho to vypadalo podle dění na hřišti na remízové utkání jenže…63.minuta domácí se dostali do vedení po brance kterou viděl jen pomezní rozhodčí a na jeho signalizaci  hlavnímu rozhodčímu byla branka uznána.  Domácí tak vedli 1:0

 Po obdržené brance bylo na hřišti jen jedno mužstvo a to domácí, hosté po inkasované brance působili  odevzdaným dojmem.68. Minuta 2:0 Domácí se prosadili po rohovém kopu z levé strany míč se dostal k hráči domácích na vápno, který  z první prostřelil hostující  obranu v čele s brankářem.

 Zmar hostí dokumentovala akce ze 76. minuty domácí centrovali z pravé strany a hostující hráč nutno podotknout, že nejlepší z jejich sestavy v dnešním utkání Jakub Chrást si míč nešťastně srazil do vlastní sítě a nechtěně tak stanovil skóre zápasu na konečných 3:0

 

Rozhodla efektivita domácího týmu, který díky produktivitě zvítězil 3:0, hosté tak nenavázali na poslední venkovní utkání kde vyhráli 3:4 po výborném výkonu.