Lutín deklasoval Protivanov

27.05.2015 11:03


Lutínská Sigma zvládla další důležité domácí utkání. Tentokrát si vyšlápla na Sokol Protivanov a po excelentním výkonu zvítězila 4:0.


Lutín předvedl jednoznačně nejlepší letošní výkon. Výbornou kombinační hrou svého soupeře jednoznačně přehrával hned od první minuty.
Vedení se domácí celek dočkal ve 20.minutě, kapitán Skoumal pronikl mezi několika hráči a z dvaceti metrů parádní střelou otevřel skóre. 1:0

Domácí se museli vypořádat s oslabením, když ve 31. minutě šel po brzké druhé žluté kartě do kabin Šnejdar.
Navzdory početní převaze si Protivanov nevytvořil žádnou větší šanci a proto se šlo do kabin za stavu 1:0.


V druhém dějství předvedl oslabený Lutín naprosto dominantní výkon. Kombinační hrou rozebíral svého soupeře a byla jen otázka času kdy přidá další gól. Ten přišel v 60.minutě, po krásném centru Pluháčka zvyšoval hlavou Bokůvka 2:0.

O deset minut pozděj poslal přetažený centr na zadní tyč Chrást a lutínský kanonýr Bartl střelou z voleje navýšil vedení již na 3:0.
Protivanov už působil dost odevzdaným dojmem a na domácí polovinu se dostával jen zřídka. Několik slibných příležitostí zahodil aktivně hrající Pavel Marek, neúspěšný byl i jeho bratr Petr, po samostatném úniku sám proti brankáři těsně minul.

85.minuta - na pravé straně se dostal do úniku rychlonohý Gallik, šibalsky naservíroval přihrávku na malé vapno Recovi a ten suverénně zakončil 4:0.

Zasloužené vítězství a bezkonkurenčně nejlepší letošní výkon posunul lutínskou Sigmu do čela tabulky s náskokem čtyř bodů.


V přístím utkání zajíždíme do Velkého Týnce
 

Začátek zápasu: Neděle 16:30

 

Sigma Lutín - Sokol Protivanov 4:0 (1:0)


Sestava: Brhel, Bokůvka, Korenný, Šnejdar, Pavelka, Pluháček, Korner, M.Skoumal, Pavel Marek, Hammy

 

Góly: M.Skoumal, Bokůvka, Bartl, Rec

 

Střídali: Rec, Bartl, Gallik, Petr Marek, Šlosar, Šenkyřík