Lutín nezvládl důležítý zápas Velkému Týnci odevzdal všechny body po prohře 2:3

19.10.2011 13:21

Lutín – Velký Týnec 2:3 0:0) Branky: Kachtík, Bokůvka z penalty

 

 

Sestava: Skoumal – Šnejdar, Bokůvka, Chrást, Korenný – Gallik, Körner, Blechta, Švéda – Šenkyřík ( Kachtík), (Vejmola), Wanke

 

Hosté byli na začátku utkaní aktivnějším mužstvem a kombinačně i rychlostí přehrávali domácí celek.

     

13.Minuta  přinesla první velkou šanci Lutinských Petr Wanke sám před brankářem pálil mimo branku.

42. Minuta po skrumáži před brankou hostí se nejlépe zorientoval Dušan  Blechta ale míč poslal pouze do břevna.

Za stavu 0:0 skončil 1. poločas.

 

55. Minuta 1:0 Petr Wanke vyslal přihrávku před branku v domnění že tam někdo bude u míče, ale byl  první brankář hostí, který ovšem při snaze odloupnout míč nastřelil jen útočníka Radka Kachtíka pro kterého už nebyl problém trefit opuštěnou branku.

 

65. Minuta 1:1 Hostující hráč Pospíšil  prošel s míčem přes 3 domácí hráče až do pokutového území a z boku střelou ke vzdálenější tyči nedal brankáři šanci..75.Minuta přinesla  zlomový moment utkání.Domácí měli velkou možnost strhnout vedení opět na svou stranu ovšem domácí útočník Petr Wanke zblízka selhal a Körner trestuhodně netrefil odkrytou branku.

 

80 Minuta 1:2 pravidlo nedáš dostaneš se opět potvrdilo  Kapitán hostí Pospíšil utekl  po levé straně obtočil se kolem Švédy a chytře podél brankaře skóroval   .88. minuta 1:3 hosté podnikli rychlý brejk do rozložené domácí obrany a přihrávku před branku zužitkoval opět Pospíšil a zkompletoval tak čistý Hattrick.

91. minuta 2:3 faul na Gallika potrestal proměněnou penaltou kapitán Bokůvka a uzavřel tak konečný stav zápasu.