Lutín veze 3 důležité body z Brodku za vítězství 1:2

22.10.2011 21:50

Brodek u Přerova – Lutín  1:2 (0:0)  Branky: Körner, Chrást

 

Sestava: Skoumal – Šnejdar,  Korenný, Bokůvka, Gallik – Blechta, Körner, Bartl, Kachtík( Vejmola) – Wanke , Šenkyřík (Chrást)

 

Utkání začalo nezvykle, když hosté z Lutína  nastoupili jen v 10 hráčích , ale za 5 minut se do hry zapojil  11 hráč  (který nevěděl že se hraje v sobotu!!!)Zápas se hrál ze  začátku opatrně jelikož si obě mužstva  uvědomovala  vážnost situace!V první půli stojí za zmínku pouze střely  domácího celku  z dálky se kterými neměl brankář  Lutína  žádnou práci.Lutinšti měli jen jednu šanci, Šenkyřík   v dobré příležitosti hlavičkoval  jen do brankáře.

První půle tak skončila spravedlivou remízou 0:0.

Do druhého poločasu nastoupili  Lutinští s jednou změnou a to když k zápasu se dostavil Chrást, který odjel ze svatby své sestry, jen aby mohl hrát. Ihned byl oživením pravé strany hostujícího týmu .Hosté začali  více kombinovat  a díky zlepšené kombinaci se čím dál častěji dostávali před domácí branku. Petr Wanke se dostával  stále do šanci  ale v zakončení měl jako v minulém utkání opět smůlu.Největší příležitost hostí spálil  Mira Bartl, který v největší šanci nastřelil jen brankáře domácích.Domácí mužstvo bylo aktivitou hostí viditelně zaskočeno a  nevědělo kam dřív skočit.

76. minuta 0:1  závar před domácí brankou a Körner prostřelil vše co mu stálo v cestě.80. Minuta 1:1   Vedení hostí netrvalo dlouho  po dlouhém nákopu domácích do pokutového území  nechali trestuhodně zcela volného hráče a ten vyrovnal.Hosté se i po obdržené brance hnaly do útoku měli stále více ze hry a byli po zásluze odměněni .86 Minuta 1:2! Kapitán Bokůvka poslal poprvé v utkání   přesný centr do pokutového území na hlavu Chrásta, který se nemýlil.Za  druhou půli si Lutinští  vítězství  zasloužili,  předvedli ofenzivní hru s dobrou obrannou činností  dirigovanou Jirkou Korenným  a brankářem Tomášem Skoumalem.