Lutíňští opět bez bodu : TJ Sigma Lutín - Kožušany 1:2

22.09.2011 16:23

Po porážce v Drahlově si chtěli Lutínští muži spravit náladu a opět se vrátit na vítěznou vlnu. Bohužel se tak nestalo a podruhé v řadě nezískali ani bod. 

 

Lutín - Kožušany 1:2 (1:1)

 

Sestava : Skoumal - Šnejdar, Bokůvka, Korenný, Švéda - Blechta, Huňka, Chrást, Gallik - Bartl ( 70. Vejmola ), Wanke 

Utkání začalo za krásného, skoro letního počasí a hned v 1. minutě měli první vážnější šanci hosté, ale Skoumal byl v bráně připraven. Poté převzali iniciativu domácí a tlačili se do zakončení, ale bez kýženého úspěchu. Ten se dostavil až v 18. minutě, kdy se po Blechtově přihrávce prosadil Wanke - 1:0 . Bohužel vedení domácím moc dlouho nevydrželo. Hned o 3 minuty později totiž hosté dokázali skórovat - 21. minuta 1:1. To lutínské nakoplo a začali se tlačit opět do útoku. Ale ze šancí, které si vypracovali, se bohužel nedokázali prosadit. Ať to byl v 24. minutě Huňka, dále z rohového kopu Bokůvka, nebo po faulu na Vankeho v 30. minutě opět Bokůvka, ani jeden z nich neprotlačili míč až do sítě. Hosté předvedli v 31. minutě krásnou akci, ale na pozorného Skoumala si nepřišli. Do konce poločasu se hra přelévala z jedné strany na druhou, vážnější byla jen šance Bartla, který ale jen ve 43. minutě nastřelil tyč hostující branky, a tak se do šaten šlo za nerozhodného stavu 1:1

Druhý poločas začal opět jako ten první a hru chvíli opanovali hostující, ale lutínští se rychle dostali do provozní teploty a vyrovnali hru. Jenže dnes jim nebylo přáno . Bartl v 50. minutě opět netrefil. Další vážnější šance nepřicházela ani na jedné straně. V 80. minutě ovšem udeřilo a to bohužel do domácí sítě. Hostující hráč překonal Skoumala a strhl vedení na stranu Kožušan 1:2. Do konce zápasu už bohužel byla veškerá snaha domácích o vyrovnání marná. Lutínští tak prohráli svůj druhý zápas za sebou a budou chtít ukončit tuto sérii v neděli na hřišti Haňovic.