Po hokejové přestřelce konečně za 3 body... Haňovice - Lutín 3:4

27.09.2011 15:28

Konečně se po 14ti dnech opět mohli radovat lutínští z plného počtu bodů. Wankeho střelecká forma stále pokračuje v nastoleném trendu, dnešním hattrickem upravil dosavadní bilanci na čísla : 4 zápasy / 8 gólů.

 

Haňovice - Lutín 3:4

 

Sestava: Skoumal - Kachtík ( 83. Vejmola) , Korenný, Bokůvka, Švéda - Körner, Huňka ( 36. Šenkyřík ) , Chrást, Gallik - Blechta, Wanke

 

Utkání se zprvu nevyvíjelo pro Lutín dobře a v 8. minutě chyboval stoper Bokůvka a domácí toho využili a ujali se vedení 1:0. Vedení domácím však nevydželo moc dlouho. Lutínští se rychle vzpamatovali a v 10. minutě, kdy zužitkoval dobrý centr Körnera Wanke a vyrovnal na 1:1 . Domácí se nestačili ani pořádně rozkoukat a už to bylo 1:2 - Huňka si vzal na starosti trestný kop, po faulu na Chrásta a střelou k tyči rozradostnil hosty. Lutínští v této chvíli opanovali hřiště a v 21. minutě je mohl Chrást poslat do dvoubrankového vedení. Jenže ve 100% šanci selhal, což se mu bohužel nestalo poprvé v letošní sezoně. V 30. minutě ovšem přišla pro Lutínské studená sprcha. Korenný ve velkém vápně fauloval a z nařízené penalty se domácí nemýlili a srovnali na 2:2 .V 36. minutě musel hřiště pro zranění opustit střelec 2. branky lutínských - Huňka - a nahradil ho Šenkyřík.V 39. minutě stálo při hostech štěstí, kdy domácí hráč hlavičkoval těsně vedle Skoumalovi tyče. 42. minuta přinesla opět další díl epizody Jak nevyužít 100% šanci, v hlavní roli opět: Jakub Chrást. Ještě před koncem poločasu zahrozil z hranice penalty Wanke, ale do kabin se šlo po výborném fotbalu za stavu 2:2 .

Druhý poločas přinesl hned v 49. minutě šanci domácích, ale střela mířila vedle tyče hostů. Další minuty se odehrávaly hlavně ve středu hřiště. Haňovice o trochu víc přitvrdili, aby znepříjemnili kombinaci lutínských. Na další šanci čekali diváci do 77. minuty, kdy Blechta přehlavičkoval bránu. Domácí varování nebrali moc vážně a o 2 minuty později se po zákroku brankáře na Wankeho, kopala druhá penalta v zápase, tentokráte proti Haňovicím. Míč si nachystal Bokůvka, ale neproměnil, ovšem odražený míč pohotově poslal do sítě Wanke - 2:3.  81. minuta přinesla další gól. Opět byl jeho autorem Wanke. Podél brankáře rozvlnil síť a zkompletoval tak svůj Hattrick - 2:4 . Domácí ještě stačily odpovědět brankou v 90. minutě na 3:4 , ale nic víc už jim hosté nedovolili a pohlídali si vítězství.