Převaha body nepřináší

26.10.2016 13:36

Medlov - TJ Sigma Lutín 2:0 (0:0)

Sestava: Nejezchleb - Korenný J., Bokůvka, Skopalík, Körner - Rec, Vymazal, Los, Hamy, Wanke - Volf

Připraven: Brhel, Pavlík

 

Zápis o utkání:

is.fotbal.cz/zapasy/zapis-o-utkani-report.aspx?zapas=740112fd-a1ea-4f91-8783-1d75eaa15a89&zapis=1&noprint=1&btnprint=1&.htm
 

V dalším utkání jsme jeli na hřiště Medlova, souseda v tabulce. Po sérii čtyř porážek jsme chtěli na plno bodovat. Na těžkém terénu jsme od začátku utkání jsme soupeře přehrávali. Medlov vsadil na jednoduchou hru s nakopávanými míči, která nesla svoje ovoce. Lutín se snažil kombinovat, což na těžkém terénu úplně nešlo. Toho využíváli domácí, kteří vyráželi k protiútokům. Z jednoho z nich trefil domácí hráč z boční pozice dokonce tyčku. Největší vzruch v prvním poločase přinesl sporný moment v domácím velkém vápně, kdy si Vymazal obhazoval obránce, a ten ho ve skluzu podrazil. Penalta se však nekopala.

A tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

První pětiminutovka druhého poločasu se nesla v pokračující převaze Lutínských. Ta přinesla dvě tutové šance v rozmezí dvou minut, napřed Wanke přihrál přihrál na malé vápno Losovi, ten však trestuhodně netrefil odkrytou bránu. Následně pro změnu Wanke pelášil osamocený sám na bránu, střílel však brzy z velkého vápna a domácího brankaře neohrozil. Následně v 58. minutě přišel trest, z nenápadné akce na kraji hřiště se zrodila nevalná střela, té však nešťastně změnil směr lutínský obránce. 1:0. To na pohodě lutínských moc nepřidalo, i přesto byla patrná snaha o vyrovnání. Příležitost k tomu měl opět Los, který z poza velkého vápna vracel do brány odkop domácí brankaře, neuspěl. V momentě, kdy se Lutín nadechoval k tlaku přišla v 83. minutě další branka v jejich síti. Z dalšího protiútoku, napřáhl ze střední vzdálenosti domácí kapitán a vymetl růžek Nejezchlebovi branky. Branka krásná, trapná oslava zbytečná. Po obdržené brance se již zápas jen dohrával.

Mužstvo i vedení TJ Sigma Lutín chce poděkovat fanouškům, že i v nepěkném počasí nás přijeli podpořit a že i v době, kdy se nedaří stojí za námi.

 

Hodnocení trenéra L. Keluce ml.:

V sobotním odpoledni jsme zajížděli do Uničova, kde hrává Medlov své mistrovské utkání. Už při příjezdu bylo na hřišti vidět, že zrovna není v ideálním stavu a utkání se bude hrát na těžkém terénu.Utkání jsme si prohráli sami, stále se opakujícími věcmi dokola. Pokud neproměníme ...šance, tak nemůžeme získat body. Medlov si nevytvořil žádnou 100% šanci a přesto vyhrál 2:0! Prostě dvakrát se rozhodl vystřelit na branku. Utkání jinak mělo úroveň a tempo, tak průměrného utkání 1.A. třídy. Nejlepší na nedělním utkání byli Lutínští fanoušci,Ti si zasloužili 3 body,tak jim je věnujte při derby. Snaha je v tomto okamžiku málo, je k tomu potřeba přidat něco navíc a semknout se jako mužstvo. Ideální zápas je k tomu nedělní doma, kdy v derby hostíme Hněvotín a pokud ho zvládneme, tak bude vše zapomenuto.Upozorňuji, že hodně bude pracovat hlava, protože většina z nás tak těžké utkání nehrála.