Propadák v Doloplazech

26.10.2012 14:34

XI. kolo:

Doloplazy– Lutín 3:0 (2:0)

Sestava: Skoumal– Korenný J., Chrást, Bokůvka, Gallik –Svoboda, Huňka, Körner, Pokorný (45. Wanke) –Rec , Halíř Připraveni:Korenný M., Šenkeřík, Mačák V.

 

Naše mužstvo odjíždělo do Doloplaz notně povzbuzeno vítězstvím nad silným Velkým týncem. Do sestavy se po zranění vrátili Michal Rec a Tomáš Körner, nastoupit naopak Dušan Blechta, který v posledním zápase dostal červenou kartu a obdržel za to jednozápasový distanc. Jen na laviččce zůstal Peťa Wanke, protože měl v týdnu zdravotní problémy. Dobrou zprávou je, že se do mužstva vrátil Tomáš Pokorný, který zde působil již před třemi lety.

Doloplazy ve dvou posledních zápasech obdrželi velké množství branek a tak byl Lutín mírným favoritem. To se ovšem hned od začátku zápasu ukázalo jako velký omyl. Domácí zvolili taktiku dlouhých nakopávaných míčů a soubojů. Hostům se jako již tradičně nedařila kombinace. První branka v Lutínské síti byla už v 15. minutě. Přihrávku mezi stopery zužitkoval domácí útočník. Zanedlouho padla druhá branka, domácí z trestného kopu z dobrých 35 metrů, 2:0. Rozhozený Lutín se během první půle nezmohl prakticky na nic. Pouze Michal Rec v dobré pozici na penaltě ještě hledal přihrávkou spoluhráče, ale ten byl vytlačen.

Do druhé půle nastoupil už Petr Wanke, který začal domácí obranu rozhýbávat. Doloplazy zalezli a bránili příznivý výsledek i za cenu zdržování. Lutín začal využívat více prostoru, lépe kombinoval, ale snaha k brance nevedla. Naopak uhodilo na druhé straně, domácí útočník prostřelil na první tyči Skumiho a tak jsme z Doloplaz odjížděli jako zpráskaní psi.