Sigma do třetice vítězně, odnesly to Čechovice

26.08.2015 11:00

Lutínská Sigma prožívá fantastický vstup do sezóny. Na domácím hřišti deklasovala Čechovice 5:0 a i nadále vévodí tabulce 1. A třídy skupiny B .

Nedělní odpoledne jako stvořené pro fotbal přilákalo poměrně velkou diváckou kulisu. Kdo očekával napínavý a vyrovnaný zápas, ten se ale nedočkal.

Čechovice totiž přijely s poměrně omlazeným mužstvem a bylo to na hřišti od první minuty znát. Lutín na svého soupeře vletěl hned z kraje zápasu, v úvodní čtvrthodinovce nasázel tři branky a v podstatě bylo po zápase.

Ve 3. minutě otevřel skóre šikovným lobem z hranice malého vápna Rec. 1:0

O chvíli později se nejlépe v šestnáctce zorientoval Los a chytrou střelou k tyči poslal domácí do dvoubrankového vedení. 2:0

Po sérii neproměněných šancí se v 17. minutě domácí dočkali třetí branky. Na konci pěkné kombinační akce se po hlavičce Wankeho prosadil kapitán Skoumal. 3:0

Lutín si vytvořil ještě několik dalších vyložených příležitostí a hosté měli co dělat aby skóre zůstalo do poločasu beze změn.

 

Druhý poločas probíhal v pozvolném tempu. Lutínští fotbalisté se nikam nehnali a zkušeně hru kontrolovali. I přes to, že měly Čechovice občas více ze hry, si za celý zápas nevytvořily žádnou vážnější šanci. Postupně u domácích došlo k několika střídání a jejich hra se opět trochu oživila.

Běžela 67. minuta, když Škoda vyslal střídajícího Bartla do samostatného úniku a ten zkušeně proměnil. 4:0

Tentýž hráč v 82. minutě po přihrávce Körnera tvrdou střelou pod břevno pečetil skóre zápasu na konečných 5:0

 

Sigma Lutín – Sokol Čechovice 5:0 (3:0)

 

Hráli: Nejezchleb, Korenný, Chrást, Šnejdar, Gallik, M.Skoumal, Skopalík, Körner, Rec, Los, Wanke

Góly: Bartl 2, Rec , Los, Skoumal

Střídali: Škoda, Pluháček, Outrata, Bartl, Skoumal T.

 

V dalším utkání zajíždíme do Lipové

Začátek zápasu:  Neděle 16:30