Spadla kosa na kámen

04.09.2017 17:20

TJ Sigma Lutín – 1. FC Viktorie Přerov                   1:3          Branky: Šoupal

 

Sestava: Běhalík O. – Skoumal M., Chrást, Skopalík, Šlajs (Bokůvka) – Brázdil (Körner), Rec (Schön), Vymazal, Los, Šoupal – Wolf (Gallik)

Připraveni: Nejezchleb

 

Zápis o utkání:

https://is.fotbal.cz/zapasy/zapis-o-utkani-report.aspx?zapas=50996403-2d62-4253-998e-67ce231b42ba&zapis=1&noprint=1&btnprint=1&.htm

 

Komentář našeho trenéra Lubomíra Keluce:

V pátém kole k nám zajíždělo mužstvo Přerova, které zatím nezískalo ani bod a bylo v tabulce poslední. Utkání dle papírových předpokladů mělo býti jednoznačné. Fotbal se nehraje na papíře, ale na hřišti a tam to vypadalo úplně jinak. Před utkáním jsem hráče upozorňoval co bude Přerov hrát a jak si představuji naši hru. Přerov to plnil, my bohužel ne. Nahrálo nám, že dáme první gól, ale díky našim individuálním chybám, vrátíme soupeře do zápasu. Přerov poctivě bránil v devíti hráčích a čekal na své příležitosti, kdy jsme jim darovali ještě tři jasné šance. Do šaten se šlo za nepříznivého stavu 1:2. Řekneme si, jak máme hrát, ale soupeř nám to nepovolil. Poctivě pořád bránil, byl agresivnější a vyrážel do brejků. Inkasovali jsme znovu po ztrátě míče uprostřed hřiště. Od nás tam nebyl žádný nápad, pořád jsme kombinovali do zatažené a dobře pracující obrany soupeře. Potěšující je to, že mužstva s námi jen brání a i s Přerovem tomu nebylo jinak. Hra nebyla špatná, ale bohužel individuální chyby rozhodli utkání. Žádná přehnaná kritika není na místě. Zápas jsme odpracovali kvalitně. Každý dělá chyby a v utkání s Přerovem se to hold sešlo. Přerov dal tři branky a vyhrál zaslouženě. My jsme si tentokrát body nezasloužili. Soupeř udělal minimum chyb a proto zvítězil. Pro nás to je poučení do dalších utkání, protože budou hodně podobná.