Výhra se štěstím

08.11.2018 06:48

FC Dolany - TJ Sigma Lutín 1:2 (1:1) branky: Vymazal, Pazdera


Sestava: Nejezchleb - Brhel (Pazdera), Chrást, Körner, Pavelka (Gallik) - Schön (Šnejdar), Rec, Konečný, Vymazal, Hrabálek - Los (Prucek)

Připraven: Mačák


Zápis o utkání:

is.fotbal.cz/zapasy/zapis-o-utkani-report.aspx?zapas=65b67dc8-2822-401d-a243-981d0b2f5b46&zapis=1&noprint=1&btnprint=1&.htm


Hodnocení trenéra Rojky:

V prvním poločase jsme kupili jednu hrubku za druhou. Naštěstí jsme měli v brance Miru Nejezchleba a ten si se všemi nájezdy domácích poradil. Hrálo se na těžkém terénu a ten nám dělal obrovské problémy. Dostali jsme se do vedení po chytré střele Jirky Vymazala. Dolany zaslouženě vyrovnali po standardní situaci, kdy jsme nepochopitelně neodvrátili balón na první tyči a ten se dostal až do sítě. Ve druhém poločase to byl spíš boj než fotbal. Domácí si vytvořili už jen jednu šanci a tu opět skvěle zlikvidoval  Mirek Nejezchleb. Když se  zdálo, že utkání skončí remízou, skóroval z dorážky střídající Dominik Pazdera a zajistil nám všechny tři body. Dnes to bylo štastné vítězství, ale i to má svoji cenu a stále nás drží na prvním místě tabulky. V posledním utkání podzimní části hostíme v derby Hněvotín a já doufám, že hlavně výkon bude o mnoho lepší než v zápase v Dolanech.