Vysoká a zasloužená prohra ve Velké Bystřici

08.11.2011 21:35

Velká Bystřice – Lutín 6:1 ( 3:0) branka: Chrást

 

Sestava: Skoumal – Šnejdar,  Korenný,  Bokůvka,  Gallik – Chrást , Korner(88 Danyi) , Bartl(78. Kachtík) Blechta, Švéda, - Šenkyřík(46. Vejmola)

Lutinští zajížděli do V. Bystřice, kde se jim dlouhodobě nedaří uhrát přijatelný výsledek. Do utkání nemohl vinou zranění zasáhnout   Petr Wanke. První velká šance na straně domácích přišla v 5 minutě, kdy hostující Šnejdar při snaze udělat kličku ztratil míč  a domácí se dostali do velké šance  ale střela mířila nad branku. Další šance domácích, pěkný nákop za obranu hostí který dobře zneškodnil Skoumal.   16 minuta  domácí využili hrubé chyby hostující obrany  a střelou k tyči 1:0.Utkání se od  úvodní branky domácích přitvrdilo na obou stranách.  Ve 23 minutě velká šance hostí ale Chrást  z velkého vápna přestřelil. Po další chybě hostují obrany  měli Lutinští velké štěstí, střela šla nad.  35. minuta opět v šanci Chrást, ale  mířil jen do brankáře. 41. minuta Domácí podnikli rychlý útok po levé straně  a křižnou střelou nedal hráč domácích žádnou šanci Skoumalovi 2:0. 44. minuta série trestných kopů přinesla 3 branku.,  která určila poločasové skóre.

Domácí pokračovali ve své aktivitě i ve druhé půli   na jejímž začátku si hned vypracovaly šanci, ale nic  z toho nebylo. 55.minuta  4:0  krásně  zahraná standardní situace přesně na hlavu domácího hráče, který umístěnou hlavičkou nedal Skoumalovi šanci. 60. minuta přinesla čestný úspěch  hostí na konci pěkné  kombinační akce stál Chrást, který se nemýlil 4:1   82. minuta opět přečíslení  domácích, tentokrát již  zakončeno brankou 5:1  90 minuta opět   kombinační akce.  do prázdné branky 6:1.

 Lutinským hráčům se utkání vůbec nevydařilo, můžou být rádi že neodjeli s větším brankovým přídělem. Za domácím celkem zaostávali ve všech směrech.