Změny v A-mužstvu

02.08.2018 15:10

Jak jsme slíbili, přínášíme před začátkem soutěže informace o změnách v A-mužstvu. 

 

Odchody:

 

Jak už jsme informovali s hráčskou kariérou se rozloučila lutínská stálice Petr Bokůvka, hráčskou kariéru pozastavil Petr Brázdil, který bude pískat Krajský přebor a z rodinných důvodů odchází Martin Skoumal, který přestoupil do FK Slavonín. Mrzí nás rovněž, že musíme oznámit odchod brankáře Martina Koču, kde příčinou jsou přehnané finanční nároky mateřského oddílu ze Zlatých Hor. Odejít z Lutína se rozhodl také Adam Keluc, který posílí našeho sobotního soupeře FC Hněvotín. Všem těm patří velké díky za vše, co v Lutíně odvedli!

Pro začátek soutěže nebudeme moci pro dlouhodobá zranění ještě počítat s golmanem Ondrou Běhalíkem a Zdenou Pavlíkem. Oběma přejeme zdárné a rychlé uzdravení!!!

 

 

Příchody:

 

Jak jsme již předesílali, mužstvo bylo posíleno zejména mladou krví. Z Nových Sadů (naposledy FC Kralice n. H.) k nám přichází malý štírek Marek Brhel, jednadvacetiletý šikovný středopolař. 

Druhým v pořadí je teprve devatenáctiletý Dominik Pazdera, který může nastupovat jak na hrotu tak v záloze, přichází z SK Grygov.

Další posilou, a ne poslední, je pracant do zálohy, devatenáctiletýTomáš Konečný, ten k nám přichází z Náměšťe na Hané.

A nakonec varianta pro obranu i zálohu, přichází Lukáš Hrabálek, hráč Sigmy Olomouc, který naposledy působil v FC Dolany.

V současné době je projednáván příchod dalšího hráče, o kterém budeme informovat po vyjasnění.

 

Ke změně dochází i v realizačním týmu, asistentem trenéra Rojky se nově stává naše opora Tomáš Los.